Od roku 1991 spojujeme vášeň pro jídlo s odborností a poskytujeme závodní a firemní stravování. Specializujeme se na catering a projektování jídelen pro firmy, školy a nemocnice.
Pracovní doba se dá přizpůsobit, když mám třeba něco mimo práci. Ne vždycky, ale většinou mi to vychází vstříc, což se hodí.
Nápady na zlepšení tady nejsou moc vítané. Sice to říkají, ale když s něčím přijdete, málokdy se to dostane dál.
Jasné rozvržení pracovních cílů a podpora pro nově příchozí by pomohly snadnějšímu zaškolení. Detailnější úvod by usnadnil přechod do nového zaměstnání.
Zveřejněno
20. 04. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
2
Současný zaměstnanec
Elektrotechnika a telekomunikace
Praha 7
Pracovní doba se dá trochu upravit, což mi vyhovuje, zvlášť když potřebuju něco zařídit. S prací jsem spokojený, stabilní místo, dobrá jistota.
Nějaká zpětná vazba tu nefunguje. Člověk maká, ale na to se nikdo nekouká. Navíc přijdou nové úkoly a hned je to na zítra, takže jenom spěch a stres. Člověk už je z toho akorát otrávený.
Jasné termíny a priority, které se nemění na poslední chvíli, by pomohly lépe zvládat úkoly a udržet pracovní tempo přehledné a zvládnutelné.
Zveřejněno
20. 04. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
5
Současný zaměstnanec
Strojírenství a automobilový průmysl
Praha 7
Pracovní doba se dá upravit, což je skvělé, protože si můžu líp naplánovat den. A projekty, na kterých pracujeme, jsou zajímavé a různorodé.
Někdo má práce nad hlavu a jiný skoro nemá co dělat. Nikdo neřeší, že by efektivnější plánování mohlo všechno výrazně zlepšit. Pracovní rozdělení je tu dost špatně nastavené a vedoucí si toho očividně nevšímají – hlavně, že se to nějak zvládne.
Jasně vymezené úkoly a dostatek času na jejich plnění by usnadnily efektivnější práci. Práce ve spěchu a pod tlakem zvyšuje stres a snižuje kvalitu.